ЕДИНСТВЕНО ОТНАЧАЛО ДОКРАЙ РЕШЕНИЕ
ЗА ИЗГРАЖДАНЕ, ХОСИНГ И ПОДДЪРЖКА НА УЕБ САЙТ

НАДЕЖДЕН И СИГУРЕН ХОСТИНГ!

Няма спиране. Нисък процент на отпадане. По-добро класиране!

ПРЕМИУМ ХАРАКТЕРИСТИКИ

С всеки уеб сайт

Семпла настройка, нищо за изтегляне

Drag & Drop Builder

Електронната търговия е активирана

Всички домашни джаджи 100% безплатно

Безплатни бизнес шаблони

Google Анализ 

Неограничен брой страници

Поддръжка на чат и имейл

Видео фона

Гъвкави плащания - месечни или годишни

Без реклами

Безплатна галерия с изображения

Google шрифтове

FAQ

Мога ли да опитам EXAI преди да си купя хостинга?

След като се регистрирате, Exai ви позволява да използвате безплатния пробен период в продължение на 20 дни. Можете да използвате всички функции на Exai. Не е необходима кредитна карта за започване на процеса.  

КАКЪВ ТИП ПОДДРЪЖКА ПОЛУЧАВАМЕ С EXAI УСЛУГИТЕ?

Exai осигурява 24/7 пълна поддръжка. С всеки план получавате онлайн чат поддръжка, имейл поддръжка. Достъпна е библиотека от статии и видеоклипове за поддръжка.

КАКВО СТАВА ДОКОЛКОТО ИМАМ ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИ?

Можете да се свържете с нас на адрес info@exai.com или на живо на www.exai.com. Нашите агенти са на Ваше разположение, за да ви помогнат 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата с всякакви въпроси или запитвания.

КАКВА Е ДЪЛЖИНАТА И РАЗХОДИТЕ НА ПЛАНОВЕТЕ?

Хостинг планове могат да бъдат закупени месечно или годишно. Годишният абонамент с отстъпка е $11.00 на месец, платен веднъж годишно. Разходите за месец са $ 15.00, платени всеки месец. Няма допълнителни скрити разходи за двата плана.

ЩЕ ПОЛУЧА ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПЛАЩАНЕТО?

При плащане ще получите имейл с разписката си за плащане. Всичките ви плащания могат да бъдат прегледани от историята на уеб сайта, като влезете в него.

ДАЛИ EXAI Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЕДИНСТВЕНО ЗА БИЗНЕС СAЙТОВЕ?

Не, можете да създадете всеки тип уеб сайт. Exai е гъвкав създател на уеб сайтове, който ви позволява да създавате бизнес сайтове, блогове, лични уеб сайтове и др.

МОГА ЛИ ДА ПРИКЛЮЧА ДОГОВОРА?

Можете да отмените хостинг абонамента си по всяко време. Няма анулирани такси за анулиране на абонамента ви.

КАКВО ВКЛЮЧВА ALL-INCLUSIVE ПАКЕТА?

Нашият All Inclusive пакет включва хостинг за Вашия уеб сайт, напълно управляван уеб-строител, както и изключителна гама безплатни галерии с изображения, безплатни шрифтове и пълна поддръжка. Тя не включва имена на домейни и SEO услуги (научете повече). 

НУЖДАЯ ЛИ СЕ ОТ ИЗТЕГЛЯНЕ НА НЕЩО?

There is nothing to be downloaded. Exai provides a fully maintained Няма какво да се изтегля. Exai предоставя напълно поддържано решение за облаци, което може да се управлява от вашия уеб браузър. Всички подобрения и актуализации се извършват от Exai.

ДАЛИ ПЛАЩАНЕТО НА EXAI Е БЕЗОПАСНО?

Ние използваме стандарти на ниво 1 за платежни карти в индустрията за стандарти на сигурност (PCI-DSS), които са най-високите стандарти в бранша.

МОЖЕ ЛИ ДА ПОЛУЧА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ?

Можете да анулирате платен хостинг план (месечен или годишен) в рамките на 14 дни след закупуването на пакета и ще получите пълно възстановяване на сумата.