ПЛАТФОРМА ЗА ПЛАЩАНЕ НА САЙТА

ПАРТНЬОРИТЕ ПОЛУЧАВАТ ПЛАЩАНИЯТА СИ 
В ГЪВКАВА И 
ЗАЩИТЕНА СРЕДА

Нашата готова платформа за плащане на уеб страници предоставя на нашите партньори по-ефективен и удобен начин за управление на таксуването на клиентите. Като допълнително подобрение на CRM на Exai функцията за фактуриране позволява на партньорите да управляват всичките си плащания, салдо и приходи чрез системата за таксуване на Exai. 


Това има значителни ползи за нашите партньори, включително: 

 • Автоматизирано и директно плащане - вече няма нужда да събирате плащания.
 • Лесно настройване на абонамента и периодично таксуване за уеб сайтове.
 • Гъвкавост за избор на график за плащане.
 • Поддържайте цялата история на транзакциите актуална
 • Няма нужда да се използвате скъпи и отнемащи време методи, обикновено свързани с таксуването и получаването на плащания от малкия бизнес. 
 • Той е 100% безплатен! - Няма допълнителни такси за използване
 • Персонализирана платформа за плащане на Exai. 

Таксуването се състои от няколко компонента. Например:

 1. Предоставяте Партньорски профил, който ви дава достъп до функциите за таксуване и транзакция.
 2. Под Ваш баланс в Exai можете да видите баланса си на Exai. Това ще служи като опция за местно плащане за вашите уеб сайтове като партньор.

 3. Вашите налични средства - Средствата могат да се използват за плащания или могат да бъдат оттеглени по всяко време. Това се изчислява въз основа на изваждането на остатъка от резервните депозити.

 4. Салдото в профила Ви отразява разликата между текущото Ви салдо в Exai (сумата, която сте платили на Exai) и сумата, която сте платили на клиентите си. Exai предоставя статус на транзакцията за всяка една транзакция.

 5. 5% допълнителна такса ще бъде приспадната от сметката Ви за всички плащания с кредитни карти. В случай на изплащане на телекомуникационни услуги, таксата за телекомуникационни услуги също ще бъде приспадната от Вашата сметка.

 6. Резервните депозити и кредитната Ви карта са гарантирани в случай на възникване на възбрани и възстановяване на суми. Това се регулира от закона.

 7. Ограничението на таксата за транзакция е до $ 1,500.00 на плащане.

За повече информация как да се възползвате максимално от пълната ни Екосистема и инструментите, които предоставяме на нашите клиенти, посетете страницата на Партньорски програми. 
Платформата ни за плащане на уеб сайтове предоставя редица изчерпателни варианти за плащане, за да покрие всички ваши изисквания: 

Плащанията на едро, изпълнени ръчно

Месечни и годишни периодични плащания

Индивидуално таксуване Индивидуално таксувайте клиентите си based on the personalized services you provide

Ексклузивно еднократно таксуване

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ


Изображения за вашия уеб сайт

Използвайте нашата галерия с изображения безплатно! Управлявайте, подреждайте и съхранявайте всички цифрови активи за уеб сайта си.


СЪЗДАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН УЕБ САЙТ

Направи го сам! Ако сте малка фирма, която търси решение за уеб сайт, който лесно се управлява и идва с една фиксирана цена.CMS СТРУКТУРА НА УЕБ САЙТ

Функционалността, която ви е нужна - Създаване, изтриване, редактиране и организиране на страници.