Винаги актуални 

уеб сайтове!

MOBILE FRIENDLY УЕБ САЙТ

Уеб сайтовете, които не са подходящи за мобилни устройства, са зле класирани от Google. Exai автоматично генерира мобилен уеб сайт за Вас, отговарящ на последните актуализации на Google.

EXAI УЕБ СТРОИТЕЛ

EXAI ПОМАГА 
БИЗНЕСА ВИ 
ДА РАСТЕ!

Знаете ли, че днес е задължително да имате уеб сайт, който е Mobile Friendly?


Ако нямате мобилен уеб сайт, губите много клиенти. 


Знаете ли колко висока е цената на разработчика? 


Всеки уеб сайт, изграден Exai е Mobile Friendly! 


Работили сме от години, за да предоставим на нашите клиенти възможно най-доброто обслужване. Посетителите могат да преглеждат и да имат достъп до сайта ви от всяко мобилно устройство. Текстът Ви може да се чете, изображенията са правилно позиционирани и цялото съдържание е поръчано, без значение от кое устройство се влиза на Вашия уеб сайт. 


Оптимизирайте дизайна на мобилната версия на сайта си. Мобилното студио на Exai предоставя пълна гъвкавост за извършване на промени в мобилното ви оформление. Тя ви позволява да решите какво искате потребителите ви да виждат, вместо да бъдат принудени да се адаптират към това което дизайна ви дава. 

EXAI ТЕХНИЧЕСКА ПОДКРЕПА

АКО 
НЕ ТЕ ВИЖДАТ, 
НЯМА ДА 
ТЕ ИЗБИРАТ!

Не знаете как да създадете мобилна версия на уеб сайта си? 

Exai предоставя мобилна версия на уеб сайта Ви автоматично.


Имате ли трудности при актуализирането на уеб сайта си от мобилното си устройство?

С Exai можете да редактирате уеб сайта си чрез функцията за преместване и пускане на WYSIWYG от всяко мобилно устройство.


Обликът не може да бъде оптимизиран, което води до по-ниски реализации и високи нива на отпадане? В Exai можете да редактирате уеб сайта си на едно място и да настроите изгледа за мобилни устройства на други устройства, така че да отговарят на вашите нужди. 


Губите ли клиенти, защото времето за зареждане на уеб сайта Ви е дълго?

Exai използва CDN като средство, което прави времето за зареждане много по-бързо, намалявайки степента на отпадане поради бавната работа.


Трудно ли е да управлявате отделна мобилна версия на уеб сайта си? Решението на Exai позволява редактиране на мобилната версия на уеб сайта Ви и го синхронизира с версията ви за настолни компютри.   

СВЪРЗАНО


АЛТЕРНАТИВА НА WORDPRESS

Сега има алтернатива на WordPress, която е лесна, достъпна и с широк мащаб. Една фиксирана цена, без кодове, лесен drag and drop редактор.