Винаги актуални 

уеб сайтове!

CMS УЕБ СТРОИТЕЛ

EXAI УЕБ СТРОИТЕЛ

БЪДИ 
КРЕАТИВЕН 
С EXAI

Exai CMS Уеб строителя е създаден за нетехническите потребители, да имат възможност да изграждат красиви уеб сайтове. 


Създаването, редактирането, стилистичните страници, клонирането на уеб сайтове, разрешенията за таксуване и настройка са достъпни за всички от едно персонализирано табло за управление. 

НАЙ-СЪЩЕСТВЕНИТЕ 
ФУНКЦИОНАЛНОСТИ ОТ 
КОИТО СЕ НУЖДАТЕ 
В CMS УЕБ СТРОИТЕЛЯ!

Exai CMS Уеб строителя е създаден за нетехническите потребители, да имат възможност да изграждат красиви уеб сайтове. Създаването, редактирането, стилистичните страници, клонирането на уеб сайтове, разрешенията за таксуване и настройки са достъпни за всички от едно персонализирано табло за управление. Несъвместимите плъгини няма да сринат отново сайта ви! 


Exai има напълно поддържано решение, което управлява съвместимостта на плъгините и се грижи за актуализации, и при това ви спесява огромни разходи на пари и време. Сайтът Ви автоматично се архивира, защитава и работи на бързите CloudFlare сървъри на Amazon. 


Повече от неограничените опции на Exai: 


  • Разпределяне роли / разрешения: Ограничете достъпа до редактиране според нуждите, като се уверите, че всеки може да работи на сайта Ви според зададените от Вас роли. 
  • Управление на активи: Направете промени в елементите или глобалните промени на всяка страница или целия си сайт с едно кликване. От шрифтове до разстояние, оформление и др.
  • Галерия: Всички снимки в галерията на Exai са висококачествени и оптимизирани, за да могат да се зареждат с най-висока скорост. Получавате една централна галерия, където можете да категоризирате снимките си в папки, които дефинирате, като ги правите лесно и бързо да ги намерите.
  • Промяна на страници: Лесна за промяна и задаване на различни структури на страницата на уеб сайта Ви. Можете да копирате елементи и страници и да ги използвате навсякъде в сайта си. 
  • Управление на интелигентното съдържание: Управлявайте и организирайте страници в йерархията, което Ви дава възможност да намирате, организирате и редактирате съдържанието си бързо и лесно.
  • Редактиране с едно кликване: Редактирате цялата страница или целия сайт. Задайте свойствата на едно приспособление и прилагайте към всички подобни приспособления в едно действие.
  • Пълно персонализиране: За уеб агенции, управляващи множество сайтове, CRM на Exai е напълно персонализиран, за да управлява 1000 уеб сайта, от редактиране до управление на разрешения / роли и таксуване, от едно персонализирано табло за управление без допълнително заплащане!

СВЪРЗАНИ

Продукти

УЕБ САЙТ ДИСТРИБУТОРИ

Сега има алтернатива на WordPress, която е лесна, достъпна и с широк мащаб. Една фиксирана цена, без кодове, лесен drag and drop редактор.АЛТЕРНАТИ НА WORDPRESS

Сега има алтернатива на WordPress, която е лесна, достъпна и с широк мащаб. Една фиксирана цена, без кодове, лесен drag and drop редактор.УЕБ САЙТ РЕДИЗАЙН УСЛУГИ

Спасете вашия уеб сайт. Получете достъпен редизайн на уеб сайта, като използвате Exai уеб сайт строителя. Превърнете уеб сайта с застарял вид в модерен, напълно представен уеб сайт с невероятен дизайн.