Винаги актуални 

уеб сайтове!

УПРАВЛЯВАН ХОСТИНГ

ВИСОКО КЛАСИРАНЕ 
И РАБОТЕЩ 
УЕБ САЙТ 

Присъединете се към Exai за управляван хостинг, който е надежден и идва с бърза скорост на зареждане, използвайки CloudFront на Amazon!


Безплатен пробен период, без CC Required Amazon и Exai: CloudFront на Amazon прави файловете на вашия уеб сайт (като HTML, изображения и видео) достъпни от центровете за данни по целия свят (САЩ, Азия, ЕС), което води до високи скорости на предаване на данни.


Уеб сайт Up-time: Exai използва двойна функционалност като решение, което гарантира, че сайтът Ви никога няма да падне. Никога няма да загубите клиенти поради това, че сайтът ви не е налице! 


Сигурност и хакерство: Хакирането на сайт е един от най-скъпите проблеми за ремонт. Това може да ви струва до $ 2500 + за ремонт и дни или седмици работа. Тъй като CMS на Exai е напълно управляван, всички актуализации на сигурността, мониторинг и архивиране се управляват за Вас. Активно наблюдаваме уеб сайта Ви и създаваме резервни копия на няколко сървъра, като гарантираме, че сайтът Ви не остава уязвим. Започнете безплатната пробна версия и стартирайте уеб сайта си с надеждност от световна класа сега. 

Уеб сайтове, които се зареждат твърде бавно, имат много високи нива на отпадане и ниски класации в Google. Това означава, че усилието, което сте вложили в уеб сайта си, е за нищо!  


СВЪРЗАНИ 

ПРОДУКТИ

СЪЗДАЙТЕ СВОЙ СОБСТВЕН УЕБ САЙТ

Направи го сам! Ако сте малка фирма, която търси решение за уеб сайт, който лесно се управлява и идва с една фиксирана ценаON PAGE SEO

Ще правите по-малко грешки, защото Exai Auto присвоява описанията на страниците и присвоява таговете на H1 към вашето съдържание.


АЛТЕРНАТИ НА WORDPRESS

Сега има алтернатива на WordPress, която е лесна, достъпна и с широк мащаб. Една фиксирана цена, без кодове, лесен drag and drop редактор.