Винаги актуални 

уеб сайтове!

УЕБ САЙТ РЕДИСАЙН УСЛУГИ

EXAI УЕБ САЙТ РЕДИСАЙН

УЕБ САЙТ РЕДИСАЙН

Създаването на уеб сайтове и процеса на проектиране са напълно автоматизирани на Exai. Следователно нашите партньори могат да спестят разходите върху вас. Всички наши цени са открити и насочени към бюджета на малките и средни предприятия. 


Не сте сигурни как да намерите подходящия специалист по дизайн на уеб сайтове? Exai ще намери уеб дизайнер за вас! Препоръчваме само уеб дизайнери, които имат опит в работата с Exai. 


Как да разбера дали уеб сайтът ми ще бъде доставен навреме и в рамките на моя бюджет? Какво ще стане, ако дизайнерът иска да платя предварително? 


Екипът на Exai контролира Backend (CRM) и интерфейса (CMS) на системата. Това ни позволява да проследим всяка стъпка от работния процес, за да гарантираме, че всички работни области са обхванати и целите на уеб сайта са насочени. Разходите за редизайн на уеб сайта са фиксирани и прозрачни. Exai действа като гаранция, гарантираща удовлетворението на клиента и партньора, качествена работа, доставена навреме! 


Какво се случва в случай на спор между мен и дизайнера? В случай на спорове между партньор и клиенти, Exai ще се произнесе, за да осигури справедливи бизнес условия както за партньорите, така и за клиентите. Имаме всички метаданни от нашия софтуер, за да можем да преценим справедливо. 


Съгласен съм за текущите отговорности.  Когато проектът ви завърши, имате екипът за поддръжка на Exai и на него можете да разчитате за допълнителна помощ. Текуща отговорност, включително ефективност, архиви, скорост - Можете да разчитате на нас 24/7! 

Дали вашият уеб сайт изглежда остаряло? Загрижени ли сте за високите разходи за редизайн на уеб сайта Ви?

  

СВЪРЗАНИ 

ПРОДУКТИ

SEO Jobs

Трудно ли намирате работа и клиенти? Пазарът на Exai отговаря на вашите услуги директно.ON PAGE SEO

Ще правите по-малко грешки, защото Exai Auto присвоява описанията на страниците и присвоява таговете на H1 към вашето съдържание.

MOBILE FRIENDLY WEBSITE

Easy to manage and instantly mobile friendly: The Mobile design feature gives you control over everything!