Винаги актуални 

уеб сайтове!

КРЕИРАЙТЕ СОБСТВЕНИЯ СИ УЕБ САЙТ

14 ПРИЧИНИ ДА ИЗБЕРЕШ EXAI УЕБ СТРОИТЕЛЯ

ПОСТИГНЕТЕ 
ЦЕЛТА!

Няма нужда от опит в кодиране или дизайн:

Редакторът на уеб сайта работи на базата на това, което виждате, е това което получавате (WYSIWYG). Когато създавате страниците си, можете действително да видите какъв ще бъде крайният резултат в реално време.


Темплейти:

Автоматично конфигурирани да се синхронизират с избраното от Вас бизнес поле. Exai автоматично набира вашия темплейт със съответните изображения въз основа на вашето бизнес поле. Това означава, че можете ръчно да добавите желаната от Вас картина или да оставите онези, които Exai избира за Вас.


Блокирания на приспособленията:

Drag and Drop widgets, които са предварително дефинирани, така че можете да вмъквате съдържание лесно и ефективно. 


Ключови думи и On-Page SEO:

Едно табло за управление за актуализиране на ключови думи, описания на страници и h1 заглавия. Таговете автоматично се обновяват на всяка страница за вас. 


Шрифтове на Google:

Пълен набор от безплатни уеб шрифтове за избор.


Безплатна галерия:

Изберете от 1000 безплатни изображения.

DO IT YOURSELF!

If you’re a small business looking to create your own website and you need a simple to manage solution that comes at one fixed price, then you’re in the right place!  


Уеб сайт управление на цветовете: 

Променете цветовата схема на уеб сайта си, като настроите цветното колело, за да имате различен вид и усещане. Променете отново оригинала по всяко време.. 


Управление на оформлението:

Приспособленията се настройват автоматично на страницата, намаляват грешките и позволяват точен, зашеметяващ вид и усещане за вашия сайт.


Управление на менютата:

Можете да плъзгате и пускате в различно меню на същата страница. Така че преместването на бутон от меню от страничното меню до горното меню е интуитивно, като използвате drag and drop.


Plugins и сигурност:

Exai се управлява напълно. Неговият бекенд се актуализира автоматично, като се уверите, че никога няма да имате никакви проблеми с използването на вътрешни плъгини. Сигурността и скоростта на сайта ви се контролират и от Exai.


Мобилни:

Всеки сайт, изграден с Exai, е удобен за мобилни устройства. Елементите на мобилния Ви сайт могат да бъдат индивидуално организирани, така че да не се изключват важни призиви за действие или ключови елементи.


Разходи:

Фиксирана сума от $ 11 - $ 15 / месец, в зависимост от това дали искате месечен или годишен абонамент.


Безплатен пробен период:

Има и първоначален 21-дневен безплатен пробен период преди надстройването. Пълна поддръжка: Онлайн чат, електронна поща, видео уроци и страници за поддръжка за всеки сценарий.


Пълна подкрепа:

Онлайн чат, електронна поща, видео уроци и страници за поддръжка за всеки сценарий.

СРАВНЕНИЕ НА ФУНКЦИИТЕ

КАК СЪЗДАВАТЕ УЕБ САЙТ? 
АВТОМАТИЧНО VS МАНУАЛНО 


Insert Text

Colors

Insert Images

Select Template

 

 

 

 

 

 

Manual

Manual

Manual

Automatic

WEEBLY

Manual

Automatic

Automatic

Automatic

EXAI

Manual

Manual

Manual

Automatic

WIX

Manual

Manual

Manual

Automatic

STRIKINGLY

Manual

Manual

Manual

Automatic

SQUARESPACE

Manual

Manual

Manual

Automatic

YOLA

СВЪРЗАНИ 

ПРОДУКТИ

УЕБ САЙТ РЕДИЗАЙН УСЛУГИ

Спасете вашия уеб сайт. Получете достъпен редизайн на уеб сайта, като използвате Exai уеб сайт строителя. Превърнете уеб сайта с застарял вид в модерен, напълно представен уеб сайт с невероятен дизайн.

ON PAGE SEO

Ще правите по-малко грешки, защото Exai Auto присвоява описанията на страниците и присвоява таговете на H1 към вашето съдържание.MOBILE FRIENDLY WEBSITE

Лесен за управление и незабавно mobile friendly: Мобилната версия връща контрола във Ваши ръце.