Винаги актуални 

уеб сайтове!

Алтернативи на WordPress

EXAI ИЗКУСТВЕНА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ

ПОВЕЧЕ ПОСЕТИТЕЛИ, 
ПОВЕЧЕ КОНВЕРСИИ И 
ПО-МАЛКО ТАКСИ

Прехвърлянето на вашия уеб сайт от Wordpress, Joomla или друг уеб сайт строител никога не е било по-лесно! Exai е най-добрата алтернатива за Wordpress и Joomla, което спестява разходи за поддръжка на уеб сайта и Ви дава визията на модерен уеб сайт. 

Постоянни качествени проверки, които гарантират, че имате най-доброто представяне на уебсайта по всяко време! 

Exai Изкуствената Интелигенция извлича всички изображения от уеб сайта и структурата на страниците от съществуващия Ви уеб сайт, за да създаде основата на новия ви уеб сайт. Всичките ви SEO елементи остават същите. 

Ползи:
  • Бързо и лесно прехвърляне на уеб сайтове от всяка платформа (CMS).
  • Няма рискове - първоначалният Ви уеб сайт остава активен, докато не сте готови да насочите домейна си към новия сайт. 
  • Текстът и съдържанието от съществуващия уеб сайт могат лесно да бъдат копирани ръчно в новия шаблон.
  •  Намалете над 50% от работните усилия, свързани с редизайн на уеб сайтове 
  • Спестяване на разходи - фиксирани месечни или годишни разходи 
  • На страница SEO - Вашият SEO остава пълен (страници, описание на страницата, мета тагове и цялата карта на сайта). 

Изберете започни сега от началната страница и изберете си офертата.

Въведете съществуващия си уеб сайт адрес.

Ако имате профил, просто влезте, ако нямате сметка в Exai просто регистрирайте се.  

След като плащането ви бъде потвърдено, ще създадем ново и подобрено копие на уеб сайта Ви и мобилна версия на него.  

EXAI РЕДАКТОР

ПОДОБРЕНИ 
ИЗПЪЛНЕНИЯ 
И 
СПЕСТЕНО ВРЕМЕ

Чувствате ли се разочаровани от постоянното инсталиране на плъгини?
С Exai никога няма да ви се налага да обновявате или да търсите нови съвместими плъгини. Ние се грижим за всички необходими инструменти, необходими в задната част. Управляваме актуализации и плъгини за вас, за да можете Вие да се съсредоточите върху съдържанието, вида и SEO. 

Трудно ли е да управлявате уеб сайта си в WordPress, защото не можете да видите крайния резултат по време на редактирането? Благодарение на нашия WYSIWYG редактор (това, което виждате, е това, което получавате) имате представа за крайния резултат, докато правите промените.

Имате ли трудно да редактирате и управлявате снимките на уеб сайта си?
Благодарение на централната галерия на Exai можете да организирате снимките си в категоризирани папки. С оптимизираните изображения в галерията на Exai, ефективността на уеб сайта Ви ще се подобри значително! Колкото по-малко байтове трябва да изтегли браузърът, толкова по-бързо може да бъде видяно от вашите читатели. Като потребител на Exai ще имате достъп и до централната галерия, където можете да организирате вашите изображения в папки, където лесно могат да бъдат намерени.

EXAI ХОСТИНГ

ХОСТИНГ

Вашият уеб сайт е хакнат и имате нужда от програмист, за да го възстановите? Всички уеб сайтове на EXAI са напълно защитени и архивирани в случай, че някой ви хакне уеб сайта и загуби данните Ви.

Платихте темплейт и сега е трудно да го конфигурирате в хостинг обект? Ние управляваме бекенда и хостинга, така че можете да проектирате фронтенда. Не е необходима конфигурация. 

Вашият хостинг съоръжение не осигурява 99% ъптайм или уеб сайтът Ви има ниска скорост на качване? EXAI използва двойна функционалност за наличието на мрежата EXAI и сървъри за разпространение на съдържанието, които след това разпространяват съдържанието на потребителя за доставка, който предоставя уеб съдържанието на потребителите въз основа на географското местоположение. 

Скоростта е ниска, защото уеб сайтът Ви не част от няколко домейна? Един общ браузър може да изпрати шест заявки паралелно, поради което скриптовете и CSS на EXAI са разделени на няколко домейна. 

Мислихте, че WordPress е наистина безплатна и след това се разочаровахте? С EXAI има една фиксирана цена и няма изненади!


СВЪРЗАНО


mobile friendly 
уеб сайт

Знаете ли, че притежаването Mobile Friendly уеб сайт е съществено днес? Ако нямате мобилен уеб сайт Вие губите много клиенти. Знаете ли за високите цени за постройване mobile friendly уеб сайт?