Винаги актуални 

уеб сайтове!

Продукти

плъзни и пусни редактор

WYSIWYG editor

ПО-ЛЕСНО 
ОТКОЛКОТО 
МИСЛИШ!

Уморен ли сте да плащате на дизайнерите да изградят или актуализират сайта ви? 

Нуждаете се от уеб сайт, но нямате умението да го направите сами? 


Създайте свой собствен уеб сайт. 


С Exai е необходимо предварително знание или кодиране при изграждането на уеб сайта Ви. Можете да имате професионално изглеждащ сайт в рамките на един час, а не дни или седмици. Exai предоставя строител на уеб сайтове с едно плащане. 


Редакторът WYSIWYG Drag and Drop прави редакцията и актуализирането на Вашия сайт лесно и бързо. Лесен процес: Изберете шаблона си, попълвате информацията си и започвате. Exai генерира готов уеб сайт, за да започнете да редактирате веднага. Не се изисква кредитна карта! 

НАЙ-ДОБРАТА АЛТЕРНАТИВА НА WORDPRESS

НЕ 
ТРЯБВА 
КОДИРАНЕ

Актуализирането на уеб сайта Ви в Wordpress става твърде отнемащо време и трудно е да го управлявате? 


Exai предоставя най-лесното и рентабилно решение за премахване на платформи като WordPress и Joomla, което е твърде сложно и трудно за управление. 


Използваме мощен редактор за плъзгане и пускане, за да ви помогнем да създавате и редактирате сайта си. Абонаментът включва резервни копия и приставки. WYSIWYG: "Това, което виждате е това, което получавате" живото редактиране ви позволява да видите какъв ще бъде крайният резултат при създаването на уеб сайта. Груповите действия Ви помагат да променяте шрифтове, джаджи и много повече едновременно, просто и ефективно. 

направи сам

бъдете функционални 24/7


СПОЛУЧЛИВ ХОСТИНГ

С 99,97% 
ГАРАНТИРАНЦИЯ 
НА ГОДИНА!

Надеждни и достъпни хостинг не е всичко, което получавате, когато използвате Exai! Получавате сигурна платформа на уебсайта, продължаваща поддръжка и поддръжка на системата, което ви дава възможност да се съсредоточите върху изграждането на сайтовете си. Приставките, сигурността и скоростта на сайта се контролират от екипа ни от експерти. Решение от световна класа, създадено в съответствие с потребностите на малките и средни предприятия, което Ви дава възможност да контролирате съдържанието си.

MOBILE FRIENDLY САЙТ БЕЗ ТАКСА!

MOBILE FRIENDLY 
САЙТ 
БЕЗ ТАКСА! 

Получавате мобилна версия на уеб сайта си, без допълнителни разходи!


Ако нямате мобилна версия, уеб сайтът Ви губи посетители, които са потенциални клиенти, а това води до загуба на пари! Ние сме Вашата закрила! 


Всеки уеб сайт, изграден на Exai, е удобен за мобилни устройства! Работихме години наред, за да ви позволим да дадете на клиентите си възможно най-доброто обслужване. Пълната функционалност на WYSIWYG от всяко мобилно устройство или настолен компютър прави обновяването на сайта ви от двете платформи лесно и ефективно. 

впечатлете

EXAI CMS УЕБ СТРОИТЕЛ

НЕОБХОДИМИТЕ ФУНКЦИОНАЛНИ 
РАБОТИ

ExaI CMS уеб строителят е създаден за нетехническите потребители, да може да изграждат красиви уеб сайтове. Създаването, редактирането, стилизиращите страници, клонирането на уеб сайтове, разрешенията за таксуване и настройките са достъпни от едно персонализирано табло за управление. Управляваме резервни копия и актуализации за вас. Онлайн управление на цифрови активи (снимки) и задаване на роли и разрешения в един миг.

EXAI WEBSITE РЕДИСАЙН УСЛУГИ

ЗАЩОТО 
ВИЗИЯТА ИМА 
ЗНАЧЕНИЕ!

Дизайнът на уеб сайта Ви изглежда остаряло? За съжаление ще ви струва прекалено много, за да го промените отново? Exai автоматизира по-голямата част от процеса на създаване и проектиране на сайта. Това ви помага да намалите разходите в дългосрочен план. Всички наши цени са ясни и адаптирани към бюджета на малкия и средния бизнес. Exai действа като гаранция между Вас и Вашия дизайнер. Вашият дизайнер получава заплащане само когато работата е свършена. Научете повече за процеса на връзката по-долу.

стигнете до целта