Винаги актуални 

уеб сайтове!

РАБОТА КАТО WEB DEVELOPER

EXAI УЕБ СТРОИТЕЛ

ЕФЕКТИВНОСТ, 
СКОРОСТ И 
НАДЕЖДНОСТ

Намирането на работа като уеб програмист и навременното плащане, след присъединяването към програмата Exai Web Developer партньор, вече няма да бъде проблем! 


Използвайте Вашите знания и умения, за да преобразувате WordPress уеб сайтове в платформата на Exai. Вие ще имате достъп до нашия огромен пазар, където клиентите се нуждаят от рентабилно и лесно за управление решение за спешно преместване на уеб сайта от WordPress! 


Работата на уеб разработчик е да управлява реализациите на уеб сайтове. Имате нужда от добър фон в HTML / CSS / PHP, за да можете да копирате оригиналния уеб сайт възможно най-точно.


Това спестява време! 


Не е необходимо да правите вече предложения. Предоставяме поток от уеб сайтове, които чакат да получат нова структура. 


Това ви прави пари! 


Уеб сайтовете се възлагат на външни изпълнители, за да ги мигрирате от всеки друг строител на уеб сайтове до Exai, в който случай получавате еднократна фиксирана такса (в зависимост от ценовата ни структура). 


Получавате заплащане навреме. Винаги! 


Exai действа като гаранция, която гарантира Вашето плащане навреме и ние възлагаме на клиента веднага щом станете достъпни! 


Тя е ефективна и бърза! 


Вашето време е пари! Ефективността има значение. Плащаме по проект! Колкото по-малко време ви отнема да завършите проект, толкова повече правите - без ограничения! 


Възползвайте се от груповите действия! 


Можете да приложите свойства на една страница или дори на целия сайт с едно кликване. Шрифтове, разстояния, цветове и много други са достъпни навсякъде в сайта Ви.

КАКЪВ Е ПРОЦЕСЪТ?

ПРОЦЕС ЗА ПРОЕКТИРАНЕ НА EXAI

ВДЪХНЕТЕ 
ДОВЕРИЕ!

Като партньор на Exai, ще трябва да се ангажирате с нашия процес. Внедрихме процеса, за да защитим Вас, клиентите и репутацията ни на пазара. Процесът оставя по-малко място за спорове, показва професионализъм и ви носи повече проекти, за да работите. Exai води отчет за всички промени, редакции и кореспонденция между партньорите и клиентите. 


Това е процесът, който трябва да се следва: Партньорите трябва да проверят естеството на работата, която клиентът е избрал. Ценообразуването и условията ни са точно определени, така че ако клиентът избере сайт с 1-7 страници с две макети, това е, което трябва да бъде доставено. Процесът на плащане се извършва предварително от клиента на Exai, който действа като гаранция, докато проектът бъде завършен. Това ясно установява бюджета и условията за всеки проект. 

Клиентите се доверяват на процес, който потвърждава, че проектът е изпълнен правилно. Това е печеливша ситуация!   

Процес на конвертиране на уеб сайтове

ПРЕД ДИЗАЙН

 Стъпка 1 

Клиентите представят желанието си. 

Клиентът трябва да представи до 3 примера за това как би искал да изглежда уеб сайтът му. Редица уеб сайтове за анализ ви помагат да изберете най-доброто за клиента. Дизайнът на уеб сайта трябва да приеме подобен вид и усещане към представените уеб сайтове. Нещата като оформлението на началната страница, оформлението на вътрешната страница, размерът на шрифта, типографията и цветовете на сайта са важни за макета, който създавате. 

 

 Стъпка 2 

Създаване на макет. 

Вие като партньор трябва да прецените всички проектни изисквания, преди да направите макетите. Трябва да се създадат две различни макети. Един за домашната страница и една за всяка вътрешна страница. Ако има допълнителни макети, те трябва да бъдат поръчани отделно от клиента.

 

 Стъпка 3 

Клиентът предоставя най-важното. 

Клиентът трябва да предостави всички снимки / медии и лого за уеб сайта предварително на партньора по имейл. Работата в уеб сайта не може да започне без логото и изображенията на компанията.

ДИЗАЙН

 Стъпка 4 

Представяне на пробната версия на макета.

Основните резултати на този етап са макет на уеб сайта на клиентите на Exai, това е първото визуално представяне. Сайтът няма да има съдържание на този етап. Да приемем, че имате начална страница с едно оформление и четири други вътрешни страници, всички със същото оформление (което всъщност е вътрешно оформление на страницата). След това ще направите един макет за всеки: Начална страница - Макет 1 и Вътрешна страница - Макет 2.  


 Стъпка 5 

Преглед и одобрение

Това е цикълът на прегледа, изглаждането и одобряването на макетите. Това се осъществява, се докато клиентът и партньорът не са доволни от дизайна. Това е най-лесният момент да направите промени. Клиентите могат да получат до един под-макет на направения дизайн. Така например клиентът може да поиска промени в дизайна и това ще доведе до промени в макетата, което ще бъде представено на клиента по-късно за одобрение. Уверете се, че клиентът е доволен от продукта. Проектът трябва да остави и вас и клиента доволни, без изгорени мостове. На този етап клиентът трябва да одобри дизайна. 


 Стъпка 6 

Полиране и предварителен старт

Полирането на завършен дизайн може да направи голяма разлика. Тук можете да идентифицирате части от уеб сайта, които биха могли да се подобрят по малки начини и да дадат най-доброто отношение към дизайна на уеб сайта. Стартиране на процеса. Стъпка 7 

Стартиране

Сайтът се доставя на клиента, за да добави съдържание и да публикува своя сайт. 


 Стъпка 8 

Плащане

Партньорът се заплаща от Exai чрез нашата система за таксуване. Можете да изтеглите средства от салдото си в банковата си сметка или на кредитната си карта.

РИСКОВЕ, СПОРОВЕ И БЪДЕЩО СЪТРУДНИЧЕСТВО

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА 
ОСНОВНИТЕ 
ОТГОВОРНОСТИ 

Какво се случва в случай на спор между клиента и дизайнера? 


В случай на спор между партньор и клиенти, Exai ще се произнесе, за да осигури справедливи бизнес условия както за партньора, така и за клиента. Exai разполага с всички метаданни за всеки проект и следи процеса на проектиране на системата, като има пълна способност да оценява справедливо в случай на спорове. 


Партньорите трябва да поддържат връзка с клиента, като се проверяват веднъж на месец, за да се уверят, че всичко върви гладко. Това често се oценява. 

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШАТА ЕКОСИСТЕМА

ПРЕГЛЕДАЙТЕ РАЗЛИЧНИТЕ ПРОГРАМИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ ПО-ДОЛУ И ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА ВАС!  

КОНВЕРТИРАЙТЕ FACEBOOK СТРАНИЦАТА СИ ВЪВ УЕБ САЙТ

Имате ли страница във Facebook, но нямате уеб сайт? Exai може автоматично да създаде уеб сайт от Вашата страница!


ФИНАНСОВО УПРАВЛЕНИЕ

Сигурна и гъвкава функционалност за таксуване, осигуряваща над 100 начина на плащане. УЕБ САЙТ ПРЕПРОДАВАЧИ

Големите комисионни са това, което ви държи в бизнеса. Така че ние създадохме уникална програма за вас!