Винаги актуални 

уеб сайтове!

РАБОТА В SEO

Exai CMS се фокусира върху лесното добавяне на съдържание и оптимизирането на ключови думи. Ефективността е целта. Плащаме по проект! Колкото по-малко време ви отнема да завършите проект, толкова повече правите!


increase your website ranking

БЪДЕТЕ 
КОНКУРЕНТЕН 
И НАМЕРЕТЕ 
БЪРЗО РАБОТА

Тъй като SEO е непрекъснат процес, навременото заплащане може да се укаже предизвикателство. Намирането на работа между 1000 други работници в същата област може да ви направи по-малко конкурентоспособни. Exai ви предлага пазар, където можете лесно да намерите работа и да сте сигурни, че ще получите плащане.


Как да го направим? 

Чрез изпращане само на клиенти, които са били предварително квалифицирани на Exai. С хиляди нови бизнес уеб сайтове, използващи Exai за изграждане и поддържане на техните уеб сайтове, ние имаме нужда от експерти с SEO умения, които да ни помогнат да увеличим класацията на сайтовете. Ние помагаме на клиентите от средния и малък бизнес да получат SEO услуги, от които се нуждаят най-много. 


Какво ще кажете за плащането? 

Отлично и навремено заплащане. Винаги! При кандидатстване за SEO работа на пазара на Exai, плащането ви е гарантирано! Ние действаме като гаранция. Плащането се извършва предварително, преди да започнете да работите. Вие получавате гарантираното плащане след завършване на проекта. 


Станете по-конкурентни и спестете времето за търсене на работа. Изпращаме ви само клиентите, които са се ангажирали да свършат работата. Всички клиенти вече са предварително квалифицирани, така че отрязваме отнемащите време оферти за SEO работа, ние ще ви помогнем да започнете да прилагате уменията си по-бързо. Възползвайте се от Exai! Вашето време е пари! 

ОПТИМИЗАЦИОНЕН ПРОЦЕС

Exai on page seo

ВДЪХНЕТЕ 
ДОВЕРИЕ!

Поставихме процес, за да защитим Вас, клиентите и репутацията ни на пазара. Процесът оставя по-малко място за спорове, показва професионализъм и ви носи повече проекти, за да работите. Exai записва всички промени, редакции и кореспонденция между партньорите и клиентите, така че целият процес да е напълно открит. 


Партньорите трябва да обърнат внимание на обхвата на работа, който клиентът е избрал. Ценообразуването и условията ни са определени. Ако клиентът избере конкретно 1-10 ключови думи за SEO, това е, което трябва да бъде доставено. Процесът на плащане се извършва предварително от клиента на Exai, който действа като гаранция, докато проектът бъде завършен. Това ясно установява бюджета и условията за всеки проект. 

TПроцесът е фокусиран върху четири области:

Оптимизация на ключови думи

Meta Data Оптимизация

Оптимизация на уеб сайт архитектура

Услуги за развитие на съдържанието

Клиентите се доверяват на процес, който потвърждава, че проектът е изпълнен правилно. Това е печеливша ситуация!  

Exai on page seo

КАК РАБОТИ?

 Стъпка 1  

Клиентът представя уеб сайта за SEO анализ


  Стъпка 2   

Анализ 

  • Проверете дали уеб сайтът е подходящ за търсещи машини.
  • Анализирайте структурата на уеб сайта и необходимите промени.
  • Получете общ преглед на текущия трафик на уеб сайта и ключовите думи, които управляват органичния трафик.
  • Прегледайте съществуващите карти на Sitemap и открийте неподходящи имена на URL адреси.
  • Анализирайте класирането на текущите ключови думи и свързаното с тях съдържание.
Въз основа на горния процес Вие, като партньор, трябва да определите алтернативи за ключови думи за клиента. След процесът на анализиране ще сте в по-добра позиция да консултирате клиента за най-добрия ход на действие.


  Стъпка 3   

Първоначален план

  • Създайте план за действие и изпълнение, въз основа на анализа си в стъпка 2.
  • Въведете необходимите промени за клиента.
  • Заключителни дискусии с клиента за основните ключови думи, за да се съсредоточите върху структурата на сайта и да предоставите списък с нови ключови думи и алтернативи за ключови думи, основаващи се на популярността на търсенето, конкуренцията и уместността на уеб сайта и т.н.
  • Направете промени в мета таговете, H1 таговете и таговете на заглавията, както е наложено в стъпка 1, ако е необходимо.
  • Въведете нов списък с ключови думи в "Настройки на страницата" и ново съдържание за блогове / свързани страници, в зависимост от пакета, който клиентът има.


  Стъпка 4 

Преглед и одобрение

Стъпката на преглед и изглаждане на ключови думи и съдържание. Това е най-лесният момент да направите промени. Партньорите трябва да се уверят, че клиентите са доволни от процеса. Проектът трябва да остави както вас, така и клиента доволни, без изгорени мостове. Партньорът трябва да предоставя месечни отчети за класиране и анализ на търсачките, които позволяват мониторинг на клиентските показатели за ключови думи, така че да можете да видите как са се подобрили класациите на сайта от месец на месец.


  Стъпка 5  

Плащане

Партньорът се заплаща от Exai чрез нашата система за таксуване. Можете да изтеглите средства от салдото си в банковата си сметка или на кредитната си карта.

  

РИСКОВЕ, СПОРОВЕ И БЪДЕЩО СЪТРУДНИЧЕСТВО

СПОРАЗУМЕНИЕ 
ЗА ОСНОВНИТЕ 
ОТГОВОРНОСТИ 

Какво се случва в случай на спор между клиента и дизайнера? 


В случай на спор между партньор и клиенти, Exai ще се произнесе, за да осигури справедливи бизнес условия както за партньора, така и за клиента. Exai разполага с всички метаданни за всеки проект и следи процеса на проектиране на системата, като има пълна способност да оценява справедливо в случай на спорове. 


Партньорите трябва да поддържат връзка с клиента, като се проверяват веднъж на месец, за да се уверят, че всичко върви гладко. Това често се oценява. 

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШАТА ЕКОСИСТЕМА

ПРЕГЛЕДАЙТЕ РАЗЛИЧНИТЕ ПРОГРАМИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ ПО-ДОЛУ И ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА ВАС! 

CMS СТРУКТУРА НА УЕБ САЙТ

Функционалността, която Ви е нужна - Създаване, Изтриване, Редактиране и Организиране на страници

ПЛАТФОРМА ЗА ПЛАЩАНЕ НА УЕБ САЙТА

Нашето платежно решение е гъвкаво и сигурно, предлагащо над 100 начини за плащане!


УЕБ САЙТ ПРЕПРОДАВАЧИ

Големите комисионни са това, което ви държи в бизнеса. Така че ние създадохме уникална програма за вас!