Винаги актуални 

уеб сайтове!

УЕБ САЙТ ПРЕПРОДАВАЧ

ПРАВЕТЕ ПАРИ!

Големите комисионни са това, което Ви държи в бизнеса! 

Създадохме платформа с "Програма за препродавач на уеб сайтове", където определяте колко уеб сайта искате да продадете и какво да начислите на клиентите си. Програмата за препродавач на уеб сайта на Exai е гъвкава! Има огромно търсене и пазарен растеж за малките предприятия, които се нуждаят от нови уеб сайтове или трябва да преместят своите уеб сайтове (мигриране) към по-лесно управлявана уеб страница. Добавете крайни потребители и партньори и изградете свой уникален бизнес модел. Печелете пари: Получавайте комисионни за неопределено време, докато Вашите клиенти продължават да плащат за хостинг. 


Изтегляне на средства от фонда: Exai действа като гаранция, която гарантира, че Ви плащат навреме. Нашата платформа проследява всяка транзакция и парите Ви стават достъпни за изтегляне веднага след финансирането, директно на вашата банкова сметка или PayPal. 

Целеви пазар: В световен мащаб - продават се в световен мащаб без ограничения и Вашите приходи продължават неограничено, стига Вашият клиент да заплаща хостинг хонорари. 


Какъв е процесът? 

Дистрибуторите на уеб сайтове носят отговорност за популяризирането на уеб сайтове на Exai по честен начин. Репутацията на фирмата е важна и като такава, Exai си запазва правото да отхвърли всички заявки за дистрибутори или да прекрати договора за дистрибутори по всяко време, ако установим, че Exai е представена неправилно. 


Без предварителни такси! 

Уникалната услуга за препродаване на уеб сайтове на Exai Ви позволява да продавате нашите уеб сайтове и да Ви плащат предварително! Без скъпи такси за присъединяване! Попълнете формуляра по-долу, ако сте готови за тази възможност и един от нашите представители ще бъде в пряк контакт с повече подробности! 

Без скъпи такси за присъединяване!

Продавайте в световен мащаб без ограничения.

Получавайте комисионни за неопределено време, се докато Вашите клиенти продължават да плащат за хостинг.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАШАТА ЕКОСИСТЕМА

Aко сте готови за тази възможност попълнете формуляра и един от нашите представители ще се свърже с Вас за повече подробности!

ПРЕГЛЕДАЙТЕ РАЗЛИЧНИТЕ ПРОГРАМИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ ПО-ДОЛУ И ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА ВАС!

РАБОТА КАТО WEB DESIGNER

Вие сте амбициозен уеб дизайнер, който иска да спечели от уменията си? Печелете от работата която обичате. Хиляди уеб сайтове се нуждаят от нови дизайни, помогнете им да изпъкнат.

НАДЕЖДЕН ХОСТИНГ

Бързо и надеждно: Приключете се към Exai за надежден хостинг, бърза скорост на зареждане, като използвате Amazon's Cloud Front.


 

ФИНАНСОВО УПРАВЛЕНИЕ

Сигурна и гъвкава функционалност за таксуване, осигуряваща над 100 начина на плащане.