Винаги актуални 

уеб сайтове!

EXAI ПРОГРАМА ЗА ПАРТНЬОРИ

ПЕЧЕЛИ ДОКАТО 
РАБОТИШ С ЕДИН ОТ НАЙ-УДОБНИТЕ УЕБ СТРОИТЕЛИ В СВЕТА!

На всеки 60 секунди се създават над 500 нови уеб сайтове. 

Малките фирми се нуждаят от вашата помощ! 


Пазарът на Exai процъфтява поради входящото търсене на фирми, които се нуждаят от уеб сайт. Много от тях се нуждаят от допълнителни услуги като подпомагане на проектирането, актуализирането и правенето на SEO на уеб сайтове Exai. Те ви търсят! 


Посочената програма гарантира, че клиентът разполага с бюджета и че ще бъдете платени. Exai гарантира предварителни такси за всички проекти от страна на клиентите и високи стандарти на работа. 


За уеб сайт препродавачи, ние предоставяме периодична програма на базата на комисионни, която показва всичките ви спечелени текущи комисионни за целия живот на всеки уеб сайт, създаден и платен на Exai. 


Над 300 партньори вече използват Exai за изграждане на уеб сайтове за малки и средни предприятия.

Без предварителни разходи

Квалифицирани проекти на уеб сайтове за работа

Комисионни без покритие

Плащате във всяка валута

ПРЕГЛЕДАЙТЕ РАЗЛИЧНИТЕ ПРОГРАМИ КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ ПО-ДОЛУ И ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА ЗА ВАС!

РАБОТА В SEO

Най-добрият начин да си намерите работа и да сe наемете е да знаете, че щe имате клиентите. Exai ще съчетае Вашите умения с фирми, нуждаещи се от SEO услуги. Започнете да работите незабавно на пазара на Exai!


РАБОТА КАТО WEB DEVELOPER

Миграцията на уеб сайтове е следващото голямо нещо за уеб сайтовете на малките и средни фирми, което създава работни места за уеб разработчици. Използвайте уменията си, за да правите лесни пари. Малкият и среден бизнес, който трябва да сепрехвърли от WordPress или Joomla към Exai, имат нужда от експерти като теб! Прочетете повече за изискванията. 

РАБОТА КАТО WEB DESIGNER

Вие сте амбициозен уеб дизайнер, който иска да спечели от уменията си? Печелете от работата която обичате. Хиляди уеб сайтове се нуждаят от нови дизайни, помогнете им да изпъкнат. Exai е водеща технология, която ви помага да направите уеб сайтове по поръчка в минути, а не дни! 


  

ФОТОГРАФ

Имате ли страхотни снимки за продажба? Търсите постоянен поток на приходи от това, което обичате? Присъединяването към екосистемата на Exai ви дава възможност да покажете работата си и да продадете вашите снимки!
 

УЕБ САЙТ ПРЕПРОДАВАЧИ

Големите комисионни са това, което ви държи в бизнеса. Така че ние създадохме уникална програма за вас! Изберете да управлявате нашата програма за дистрибутори на уеб сайтове, която плаща комисионни. Предлагаме Ви голямото търсене на пазара и никакви такси за предварително ползване. Можете да започнете! Научете повече как да станете партньор на дистрибутора на уеб сайта на Exai!

Моля, обърнете внимание, че Exai си запазва правото да прекрати профила Ви по всяко време в съответствие с нашето споразумение. В случай на спиране на профила Ви или на прекратяване на партньорството, Exai ще удовлетвори неограничено всички текущи плащания с вашите платещи клиенти, които продължават да използват услугата.


Моля, прочетете условията за партньорство, преди да попълните формуляра.