Бъдете в час!

Използвай уеб сайт строителя на Exai

ИСТОРИИ ЗА СЪЗДАДЕНИ УЕБ САЙТОВЕ


Чист дизайн

Лесно се учи 

"Аз съм уеб дизайнер и обичам възможността да създавам семпли, чисти дизайнерски уеб сайтове и да ги управлявам ефикасно. 

CMS на Exai е идеално средство за подпомагане на нашата мисия за изграждане на стабилен и здрав уеб сайт. Exai е мощен инструмент, който поставя всички дизайнерски функции от които се нуждая на едно място, нещо което го прави страшно лесен за ползване. Създаването на фирмен уеб сайт и притежаването на персонализиран CRM, който позволява да зададете разрешения за потребителите е бъдещето и Exai е истинското решение да получите точно това от което се нуждаете. Това е третият ни сайт, който създаваме с Exai и не мога да бъда по-доволна. Продължавайте с добрата работа! " 


Алис, Лондон, Великобритания


Умен футуристичен CMS

Пренаредете всички елементи

на уеб сайта


Започнах кодиране на HTML файлове не много дълго след като CERN издадоха това, което се нарича "The WorldWideWeb (W3), наричана също „световна мрежа, мрежата или само уеб, е информационна система от взаимно свързани хипертекстови документи, достъпни през Интернет “. 10 години по-късно Системата за управление на съдържанието (CMS) като WordPress и Drupal промениха начина, по който хората кодират / създават уеб сайтовете. Днес, 20 години по-късно, новото поколение CMS създава нова революция в начина, по който създаваме уеб сайтове. Този CMS не се нуждае от кодиране - смятам, че това е страхотно! 

Един добър пример е платформата на EXAI - където сайтът почти изцяло се самоизгражда. Вие преминавате през 5-минутен процес и бум имате уеб сайт! Също така, технологията на EXAI знае как да подрежда всички елементи от уеб сайта спрямо всеки нов компонент, добавен към сайта. Преди 20 години кой би повярвал, че такава умна, футуристична CMS би съществувала? Знам, че аз не бих повярвал, но EXAI съществува и вече можете да проверите, че напълно всичко е възможно! 


Алекс, РУМЪНИЯ БУКУРЕЩ


Мога сама да актуализирам уеб сайта си!

Няма нужда да наемаш фрийлансъри


През 2010 г. наех малка група лица на свободна практика за да ми построя уебсайта, а оттогава наемах фрийлансъри на Freelancer.com & Elance.com, за да актуализират съдържанията непрекъснато и да се грижат за моя уебсайт. Считах го като част от редовните разходи на моята туристическа агенция, но днес виждам колко ненужно е било това. Днес, 2015 г., използвам платформа за изграждане на уеб сайтове, наречена EXAI, намерих ги на google, попълних формуляр с името на моя уеб сайт и поф! Имах уеб сайт, който мога да актуализирам, без да се налага да наемам лица на свободна практика. Работя с EXAI от около два месеца и сам очарована, сега имам лесен за актуализиране уеб сайт, а тъй като сме туристическа агенция, аз съм много зависима от този уебсайт. Благодаря ви EXAI. Сега мога свободно да актуализирам собствения си сайт!


Габриела, ЛИМА ПЕРУ


Без притеснения за хостинга

Бъдете независими


Очевидно е, че Exai инвестира много в своите CMS.

Лесно е да актуализирате съдържанието, не е нужно да се притеснявате за хостинга и имате възможност независимо да управлявавате уеб сайта си..


Stephen, ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО MIDDX


Exai ни спести половината от времето за работа съs SEO

Чист код


Ние сме SEO фирма с известен опит в тази област. EXAI ни спаси половина от времето за справяне със SEO. Ние буквално не трябва да се занимаваме със създаването на приятелски дизайн на търсачката или да се тревожим за грешки в структурата на уеб сайта.


Джовани, ИТАЛИЯ MILAN


Не се нуждаете от уеб дизайнер  

Опитайте сами

Когато научите EXAI платформата ще разберете колко е полезна. Ученето не отнема много време, а след това нямате нужда от програмист и ако знаете основния Photoshop, дори и уеб дизайнер няма да Ви трябва. Препоръчвам тази платформа на всеки който иска да има независим уебсайт.


Ян, Тайван Тайпей


Много е удобно да актуализирате съдържанието 

Бързо и лесно

Когато научите EXAI платформата ще разберете колко е полезна. Ученето не отнема много време, а след това нямате нужда от програмист и ако знаете основния Photoshop, дори и уеб дизайнер няма да Ви трябва. Препоръчвам тази платформа на всеки който иска да има независим уебсайт.


Фарида, Индонезия Якарта