Бъдете в час!

Използвай уеб сайт строителя на Exai

ИСТОРИИ ЗА ЗА МИГРИРАНИ-ДУБЛИРАНИ УЕБ САЙТОВЕ


Моят сайт вече е Mobile Friendly
Останете актуални

"За мен беше огромна изненада, че Google промени алгоритмите си и сега настоява за сайт приятелски настроен към мобилни устройства. Сайтът ми не беше Mobile Friendly (проверява се с техния основен инструмент за уеб страници) и вече не се показваше в класацията за търсене в Google! Похарчихме много пари за уеб дизайн и създаване на съдържанието. Стараех се да намеря подходящо решение, което да ми даде сайт според новите критерии на Google. Радвам се, че най-накрая намерих Exai с идеално решение, да мигрирам уеб сайта си икономически ефективно, а при това все още да поддържам моята си SEO класация. Сега мога да актуализирам съдържанието на сайта си и да го синхронизирам с мобилната версия. Exai свърши страхотна работа, като ми даде същия уеб дизайн и елементи, които имах преди. Миграцията на уеб сайтове ми спести много тревоги, да не споменавам куп пари и време! Бих ви препоръчал да използвате услугите си и да сте в крак с най-новите технологии.


Джон Бауър, Северна Каролина, САЩ


Имах нужда уеб сайта ми да се преобразува и ефективно да се управлява
Семпло решение 

Здравейте, Exai уеб сайт конвертора е идеално средство, подходящо за клиенти, които искат да се превърнат на изцяло вътрешно управлявано уеб сайт решение. Една от важните причини, поради които избрахме Exai, бе включването на напълно управлявано решение, което лесно се контролира. С Exai е чудесно да се работи. Миграцията на уебсайта ни беше лесна за настройка, те имаха отзивчив екип и осигуриха страхотни резултати. Една много уникална и мощна характеристика е техният персонализиран CRM, който ни позволява да управляваме всеки аспект на нашия сайт, включително задаване на персонализирани разрешения, ако искаме потребителите да работят върху много специфични части от нашия сайт. "Свидетели сме на многократно увеличен трафик на уебсайтове и активност на блогове. След като се преместихме на Exai, с лекотата използваме платформата, така сме сигурни, че с лекота взехме истинското решение. Много сме доволни. Препоръчвам ги от сърце." 


Етан Харис, Ню Йорк-САЩ


40 дублирани Уеб сайт страници
Отлични резултати

"Ако не преобразувахме нашият сайт в напълно управляваната платформа на Exai, сега нямаше да бъдем никъде. Нуждаехме се от решение, което ефективно би могло да помогне прехвърлянето на всички данни от стария уеб сайт към новата платформа на Exai. Имаше 40 страници, които да бъдат прехвърлени, а Exai успя с лекота да ги дублира ефикасно и професионално. Искам да ви благодаря, че ми помогнахте с този важен процес. Вече използвам Exai през цялото време, за да редактирам и управлявам собственото си съдържание и медии. Много съм доволен от уеб сайта. Сега е много лесно да се присъедините и вие. Екипът на EXAI доказа, че имате страхотно обслужване на клиентите. Благодаря за всичко което правите за нас!


Ted, Florida USA


Струваше около 300 долара за EXAI да дублира уеб сайта ми, което е около 20% от стойността на изграждането на уебсайта.
Избирайте умно

Здравейте, това е моята история. Платих $ 1700 на известна компания за да създаде уеб сайт за моята компания за недвижими имоти (няма да спомена името им). След това бях свързан с програмист, който да се грижи за моя уеб сайт, но указа се, че моят уеб сайт постоянно падаше и имаше проблеми. Направих проучването и разбрах, че очевидно някои от плъгините на моя уеб сайт не са съвместими с програмата, върху която е изграден (очевидно се нарича WordPress). Това се случваше толкова често и тъй като съм много зает човек, нямах време да се грижа и да оправям уеб сайта си. Един приятел ме свърз с EXAI и докато попълвах името на уеб сайта си, те вече успяха да го дублират на тяхната платформа. Имаше такса от около 300$, което представлява само 20% от разходите за изграждане на уеб сайта (И те копираха целия ми уеб сайт - съдържание, дизайн и дори направиха мета ключови думи). Те управляват хостинга и там нямам проблемите на които бях свикнал с моя сайт. Аз съм зает човек и техните решения ми пасват перфектно!


 Джордж, ЛА САЩ