Бъдете в час!

Използвай уеб сайт строителя на Exai

АУТСОРСИНГ НА ПАРТНЬОРИ

Нуждаех се от управляван уебсайт

Получих най-доброто

Джонатан, исках да ви кажа колко съм впечатлена от качеството на работата, която партньорите на Exai предоставиха при изграждането на нашия уебсайт. Тези дни, рядко се открива компания, която в действителност доставя това, което обещава. Трябва да кажа, че получих повече отколкото очаквах.. Вие бяхте бързи, гъвкави и вашето ръководство беше превъзходно. Много съм доволна от новия си уебсайт. Той изглежда много професионален и е много лесен за навигация и управление. Страхотен баланс. Благодаря ви много и можете да сте сигурни, че ще Ве препоръча на клиенти. Всичко най-хубаво.


ФРАНЦИЯ, TOULOUSE AGNÈS

Преместихме се в Exai и сега сме на първите страници на Google

Бързо развитие

Ние сме компания за водопровод, имахме сайт, който не работеше както трябва. Преместихме го в EXAI и сега сме на първите страници на Google! Доверихме им нашата SEO и сега те я управляват за нас. Най-важното е, че е уникална въвможност да имате уеб сайт, който клиентите действително могат да намерят, за разлика от неизползваемия уеб сайт, който имахме преди.


САЩ, Ню Йорк Джон

Имах уеб сайт, управляван от програмист и дизайнерски екип

Изпълнение на Обещаното

От 2 месеца използвам EXAI. Преди това имах уеб сайт, управляван от програмист и дизайнерски екипаж и постоянни проблеми с тях. На EXAI нямам стрес и никакъв проблем, а моят сайт работи непогрешимо.


КАНАДА, КАЛГАРИ Джоузеф

Можем да създадем масови уеб сайтове в относително кратък период от време

Гладък преход

Ние сме голяма компания за изграждане на уеб сайтове. Имаме много клиенти, изискващи уеб сайтове и работим с няколко CMS (Content Management Systems) на пазара. С течение на времето научихме, че EXAI уеб решенията са най-практичните решения за изграждане на уеб сайтове за нашите клиенти. Причината за това е, че те генерират вече подготвен уеб сайт, в който просто трябва да се попълни съдържанието. За нас това означаваше, че можем да създадем масови уеб сайтове за относително кратко от времето. Пиша това за да благодаря на EXAI и да предложа на всички нуждаещи се да използват EXAI, защото нас ни спести много пари и време, сигурен съм, че е идеално решение и за всички останали..


ГЕРМАНИЯ, Колонен Дейвид