Винаги актуални 

уеб сайтове!

ОБЩНОСТ

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ И ПОЛУЧЕТЕ ПОСЛЕДНИТЕ АКТУАЛНИ НОВИНИ ЗА НАЙ-НОВИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ. 

Присъединяването към нашата общност дава шанс на партньорите да се възползват и да научат повече за новите характеристики, при което имат уникалната възможност да представят уменията и опита си на нашата глобална клиентска база.

 

Ако вече сте партньор на Exai и имате опит за изграждане на уеб сайтове, проектиране, популяризиране на съдържание и SEO, това е идеалното място за свързване с други партньори, които могат да използват вашите умения. Онлайн ЧАТ е другият начин да общувате с нас. Независимо дали да зададете въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, нашият онлайн чат е бърз и ефективен начин да общувате с нас и да получите необходимата ви подкрепа.

 

В нашата общност се най-добрите уеб дизайнери, SEO експерти, фотографи, уеб агенции и специалисти по миграция на сайтове. Всеки от тях има различна и допълваща се роля в изграждането на уеб сайтовете на Exai.

Феновете ни идват от цял свят и използват CMS на Exai за всичко, както за създаването и дизайна на уеб сайта,така и за мигрирането на уеб сайта и Facebook профила на нашата платформа.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С EXAI ВЪВ FACEBOOK

Получавайте експертни актуализации за нови характеристики.

Получете най-новите новини как да научите системата.

Присъединете се към разговора и започнете да взаимодействате с експерти за всичко свързано с уеб дизайн, уеб дизайн и SEO.

От време на време хората се нуждаят от помощ – получете безплатни съвети за най-добрите практики в изграждането и поддръжката на уеб сайтове.

ПОЛУЧЕТЕ СЪВЕТ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТ 
ЗА УЕБ ДИЗАЙН

Ние редовно споделяме съвети, най-добри практики и перспективи за използването на Exai, популяризиране на съдържание и SE, дизайн и др.

 

Достъпна информация професионалистите, които познават CMS системата на Exai и я използват за своите клиенти. Ще намерите безценни съвети от нашия бюлетин и блог.

Независимо дали току-що сте започнали или сте опитен професионалист, имате нужда от творчески идеи или имате такива за насърчаване, ние ще ви покажем пътя.