ЗА КОМПАНИЯТА

СИГУРНО И РЕНТАБИЛНО РЕШЕНИЕ ЗА ЕФЕКТИВНО ОНЛАЙН ПРИСЪСТВИЕ

След 4 годишна работа с изкуствен интелект, EXAI е основана през 2012 г., за да подобри присъствието на малкия бизнес онлайн, като осигури уеб сайт CMS, който е семпъл и гъвкав за използване.

Уеб сайтовете могат да се създават почти мигновено, от текущи Facebook страници или други потребителски ресурси. Те могат да бъдат допълнени от съществуващи изображения или изображения от нашата галерия.


Съществуващите уеб сайтове, които не са актуални, също могат да се превърнат в EXAI и да се възползват от неговата ефективна структура, за да улеснят Google и други търсачки да индексират и класират уеб сайта.

Уебсайтовете на нашата платформа се актуализират лесно. Exai използва вградения WYSIWYG редактор и удобството за плъзгане и пускане. Не се изисква специален дизайн или експертен опит. Всички уебсайтове на EXAI се оптимизират автоматично за мобилни устройства.

 

Exai се отличава като алтернатива на WordPress. Решение, което се предлага на бизнеса в цял свят като сигурно и рентабилно,  а същевременно е и  решение за ефективно онлайн присъствие.

 

Близо 50 000 фирми по целия свят използват Exai, за да създават и поддържат уеб сайтовете си по начина, по който искат. Exai им дава възможност да работят от всяко устройство и гъвкавостта при това да използват вътрешни или външни ресурси. Ние превръщаме сложната уеб страница за управление на уеб сайт в лесна, гъвкава и достъпна алтернатива на WordPress и други уеб сайтове CMS системи.

Нашите основни ценности включват създаване на лесни за ползване, сигурни и рентабилни продукти, които могат да подобрят онлайн опита и използваемостта на малкия и среден бизнес в световен мащаб.

НАШИЯТ ЕКИП Е ОТДАДЕН ДА ПРЕДОСТАВИ НА МАЛКИТЕ И СРЕДНИ БИЗНЕСИ ДОСТЪП КЪМ НАПРАВИ САМ ТЕХНОЛОГИЯТА

EXAI приветства стратегическите партньори, които желаят да вземат участие в нашия растеж. За повече подробности изберете иконата за контакт, попълнете формуляра и ние ще се свържем с Вас в рамките на следващите 24 часа.УПРАВЛЕНСКИ ЕКИП

EXAI е основан от Гал Моран, бизнесмен с опит в напредналите математически и статистически анализи.  


През 2012 г. EXAI получи 15 милиона долара инвестиционен капитал, за да развие най-модерната технология за преобразуване на уеб сайтове на пазара.


Други членове на управленския екип включват:


Гал Моран, главен изпълнителен директор


Ор Моран, директор за бизнес развитие


Джонатан Даймънд, вицепрезидент и маркетинг


Цвика Агаси, главен изпълнителен директор


Еран Шатман, вицепрезидент "Бизнес развитие"


Итън Погребизски, главен технически директор